fbpx

AMMATTITAITOINEN, LUOTETTAVA, TEHOKAS

Keitä olemme?

Suomen 365-kiinteistökeskus LKV on laillistettu kiinteistönvä­litysliike. Toimimme kaikissa kiinteistönvälityksen ja asunto­myynnin tehtävissä, asuntojen, kiinteistöjen, vapaa-ajan asun­tojen sekä toimitilojen myynnissä sekä vuokrauksessa.

Toimintamme laajenee jatkuvasti, tällä hetkellä pääasiallinen alueemme on Keski-Uusimaa, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, sekä näiden lähialueet kuten Tuusula, Nurmijärvi ja Riihimäki.

Palvelemme nimemme mukaisesti 365 päivää vuodessa asunton­ne myynnin edistämiseksi. Käytettävissäsi on asiantuntemus, jonka varmistaa LKV sekä KED tutkinnot, sekä jatkuva koulut­tautuminen. Tehokkaat nykyaikaiset markkinointikeinot sekä markkinoinnin automaatio ja sähköiset digitaaliset asiakirja­palvelut auttavat ja nopeuttavat kohteiden myyntiä.

otayhteytta

Tulemme mielellään tutustumaan kohteeseen ja tekemään myyntiarvion – kutsu meidät kylään!

Käynti ei maksa mitään, eikä sido mihinkään – emme myöskään tuputa toimeksiantosopimuksen tekemistä,  vaan sinä itse päätät kenelle haluat antaa asuntosi myyntiin.
Täytä oheiseen lomakkeeseen tiedot niin otamme yhteyttä.

Kiitämme jo etukäteen yhteydenotosta, se on meille luottamuksen osoitus, jonka haluamme lunastaa ja olla asiantuntijana sen arvoisia.

  Suomen 365-kiintestökeskus LKV on yksityinen ketjuohjauksesta vapaa välitysliike. Yrityksen taustalla on Suomen Kiinteistökeskus Oy, joka
  toimittaa välitystoiminnan lisäksi kiinteistöjen tehokasta käyttöä parantavia ratkaisuita. Ratkaisuilla tähdätään energiatehokuuteen, sujuvaan kulkemiseen, sekä turvallisiin kiinteistöihin.

  Talotekniset ratkaisut soveltuvat sekä toimistorakennuksiin, asunto-osakeyhtiöille, että teollisuuteen ja kauppakeskuksille. Kerro tarpeesi tai
  kysy lisää, olemme tavattavissa yli 30 vuoden kokemuksella myös kiinteistötekniikan ratkaisuiden tiimoilta.

  YHTEYSTIEDOT
  Suomen 365-kiinteistökeskus LKV
  Juha Laakkonen, Toimitusjohtaja, LKV, KED
  Sähköposti: juha.laakkonen@365-kiinteistokeskus.fi
  Puhelin 0400-244 324
  www.365-kiinteistokeskus.fi